Különleges hagymások, különleges embereknek...
Főoldal Cégünkről Hírek Hagymás növények A virághagyma Ültetési módok Galéria
 
shop
     Dália
     Begónia
     Kardvirág
     Liliom
     Nõszirom
     Különleges évelõk
     Sásliliom
     Gyűjtőknek nyár
     Egyéb nyári hagymások
     Ritkaságok
rendelhető:
január 15-től
március 31-ig
     Tulipán
     Nárcisz
     Jácint
     Krókusz
     Írisz
     Kockásliliom/Fritillaria
     Gyűjtőknek ősz
     Különlegességek
     Õsszel virágzóak
rendelhető:
június 15-től
augusztus 31-ig

Tulipánvilág Bt.

e-mail:
web: www.tulipanvilag.hu
adószám: 57628114-1-42


Ha valaki járt már Önök közül áprilisban Hollandiában Keukenhofban akkor bizonyára magával ragadta az ilyenkor ott található színes virág kavalkád. Tulipánok, nárciszok, jácintok és krókuszok milliói nyílnak egyszerre és a változatos színükkel vidámságot varázsolnak minden látogató szívébe.Így voltunk mi is 1996-ban, amikor is először ott jártunk. Azután elkezdtünk gondolkodni, hogyan tudnánk ilyen káprázatos tavaszi kertet varázsolni magunknak. A látszólag egyszerű kérdésre csak 2001-ben találtuk meg a választ, amikor is 3000 db tulipán, nárcisz és jácint hagymát ültettünk el a kertünkben.

Virághagyma webáruházunk létrehozása 2002-ben az on-line piac színesítése jegyében történt, mely természetesen a virághagyma- és virágszeretetünknek is köszönhető. Az oldal további fontos célja a hagymás virágok népszerűsítése, az ismeretterjesztés, valamint a kertészkedni szerető kezdő vagy haladó hobbi kertészek különleges fajtákkal való megismertetése. Az újszerűség mellett nagy hangsúlyt fektetünk az érthető megfogalmazásra és a szemet gyönyörködtető, jó minőségű képi anyag minél nagyobb számú alkalmazására. Reméljük, mindez talán hatással lesz arra, hogy a magyarországi kertkultúrában a hagymás virágok, főleg a tulipán még kiemelkedőbb helyet foglaljanak el.

Cégünk 2004-ben első alkalommal rendezte meg a volt Kertészeti Egyetem arborétumában a Tulipánfesztivált, ami egy kulturális, képzőművészeti és kertészeti rendezvény is egyben, és amelyre 5300 látogató volt kíváncsi. A rendezvény küldetése az volt, hogy a kulturális kincsünk és népművészetük szerves részét képező tulipánt még jobban megismertesse az ide látogató érdeklődőkkel.

Minden évben adományozunk virághagymákat időseknek és fogyatékosaknak otthont adó intézményeknek. Az ültetés és virágok gondozása örömmel tölti el az ott lakókat és a szépséggel tölti meg a mindennapjaikat.

Környezet tudatosan élünk(szelektív szemétgyűjtés, energia és fogyasztás takarékosság, környezet és természet védelem) és igyekszünk a Földünknek meghálálni mindazt a szépséget, amit a természet élő és élettelen teremtményei nyújtanak. 2011-től a hagymákat lebomló műanyag tasakokba csomagoljuk. A természet szépségei nélkül elképzelhetetlen lenne a minőségi élet és szépség fogalmának átélése. A virágok, mint a természet részei színükkel és elképesztően változatos formájukkal és illatukkal az életünk elválaszthatatlan résztvevőivé váltak. Sokat járunk a természetben és elszomorít minket az erdőkben található szemét látványa vagy a természet rombolása. Ezt érdemli a természet, amikor mindenünk, amink van az TŐLE származik? Földünk csak egy van és megőrzése minden ember közös feladata.

A közmondás szerint, aki a virágokat szereti rossz ember nem lehet. Ha azt szeretnénk, hogy a virágok fenn maradjnak az utókornak tegyünk mi is a szép és tiszta környezetünkért!

A TULIPÁN MAGYARSÁG VIRÁGA ÉS JELKÉPE! LEGYEN MÉG TÖBB TULIPÁN A MAGYAR KERTEKBEN!Különleges hagymás virágok különleges embereknek!
 


 KERESÉS
fiók
rendelés
Kosár
Vásárlás menete
ÁSZF
Adatkezelési tájékoztató
Szállitási díjak
Kapcsolat
Vásárlói vélemények

kalkulátor
Kert mérete:
x m
Ültetési távolság:
cm
Maximális hagymák száma:
900

© 2024 Tulipánvilág        
Virághagyma webáruház