Különleges hagymások, különleges embereknek...
Főoldal Cégünkről Hírek Hagymás növények A virághagyma Ültetési módok Galéria
 
shop
     Dália
     Begónia
     Kardvirág
     Liliom
     Nõszirom
     Különleges évelõk
     Sásliliom
     Gyűjtőknek nyár
     Egyéb nyári hagymások
     Ritkaságok
rendelhető:
január 15-től
március 31-ig
     Tulipán
     Nárcisz
     Jácint
     Krókusz
     Írisz
     Kockásliliom/Fritillaria
     Gyűjtőknek ősz
     Gyöngyike
     Egyéb Különlegességek
     Õsszel virágzóak
rendelhető:
június 10-től
augusztus 31-ig
VIRÁGHAGYMA ÉS ÉVELŐ NÖVÉNY WEBÁRUHÁZUNKBAN KÜLÖNLEGES FAJOK ÉS FAJTÁK!

JÚNIUS 10-ÉN MEGNYITOTT ŐSZI ÜLTETÉSŰ HAGYMÁS ÉS ÉVELŐ VIRÁGAINK 2024-ES WEBÁRUHÁZA!


NE FELEDJE A NAGYOBB HAGYMA TÖBB ÉS NAGYOBB VIRÁGOT IS JELENT.
HAGYMÁS NÖVÉNYEKBŐL VIRÁGHAGYMÁKAT SZÁLLÍTUNK, ÉVELŐ NÖVÉNYEKBŐL GYÖKÉRGUMÓT, GUMÓT ILLETVE 9-ES MÉRETŰ CSERÉPBEN A SZAPORÍTOTT ÉVELŐ NÖVÉNYEKET - UTÓBBI MINDEN ESETBEN FEL VAN TÜNTETVE A NÖVÉNY LEÍRÁSÁNÁL.

Sok különlegességből csak korlátozott készlettel rendelkeztünk, ezek hamar kifogyhatnak, ezért érdemes korán rendelni, a nyitás után. .

Webáruházunk szezonálisan tart nyitva a virághagymák ültetési időszakának megfelelően.
Június 10-től október közepéig nagy választékban kínáljuk Önöknek különleges tavasszal nyíló virágok hagymáit, január 15-től március végéig pedig a nyáron/ősszel virágzók hagymáit, rizómáit, gyökérhatjásait, palántáit.
A köztes időszakokban áruházunk zárva tart – rendelést nem tud ebben az időszakban leadni –, de honlapunk él! Így Ön tud tervezni addig is a következő szezonra, hiszen kínálatunk nagy részben állandó, de természetesen mindig hozunk újdonságokat Önöknek! A tervezéshez segítség : - KERESÉS - menüpontunkban lehet szűrni különböző paraméterek alapján pl. szín, télállóság, stb.2019- JANUÁR 1.-TŐL OLDALUNKON MEGSZŰNT AZ UTÁNVÉTTEL MEGRENDELÉS LEHETŐSÉGE, MEGRENDELÉST KIZÁRÓLAG BANK ÁTUTALÁSOS FIZETÉSSEL TUDUNK ELFOGADNI. A FIZETÉSI HATÁRIDŐ A MEGRENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 5 NAP. A webáruházban regisztráció nélkül is lehet vásárolni

2015 január 10.-től bevezetjük a Törzsvásárlói rendszert. Törzsvásárlóként kedvezményt az kaphat, aki megrendeléseivel(akár egy megrendeléssel is) eléri az 50.000 ft vásárlási értéket (5 % örökös kedvezményt kap)vagy 150.000 ft-ot(10 % örökös kedvezmény kap). A megrendeléshez regisztrációra csak abban az esetben van szükség, amennyiben Ön szeretne Törzsvásárlóvá válni és megkapni a kedvezményeket. Amennyiben regisztrált vásárló (TÖRZSVÁSÁRLÓ VAGY SZERETNE AZ LENNI) KÉRJÜK A MEGRENDELÉST a BEJELENTKEZÉS után elküldeni sziveskedjen másképp a kedvezményét nem tudja érvényesíteni, mert a rendszer nem tudja számolni a megrendelések összegeit.


Vásárlás előtt kérjük olvassa el figyelmesen a Vásárlási és szállítási feltételeket, mert a megrendelés elküldése ezek elfogadását is jelenti.

A hagymák ára nem tartalmazza a futár és csomagolási költséget!
Mely az alábbiak szerint alakul:
5 kg-ig: bruttó 1950 Ft (a csomagok 95 %-a ebbe a kategóriába esik) Szállítási díjunk 2 éve változatlan!
5-10 kg között: bruttó 2500 Ft (Viszont Önnek minden esetben csomagonként csak 1950 Ft-ot kell fizetnie a különbözetet a Tulipánvilág fizeti ki Ön helyett)

KÉRJÜK, HOGY RENDELÉSE LEADÁSA UTÁN FIGYELJE EMAIL FIÓKJÁT ÉS A KAPOTT EMAILBEN A LINKRE KATTINTVA ERŐSÍTSE MEG RENDELÉSÉT! Erre azért van szükség, hogy leigazolja, a rendelést biztosan Ön adta le és még egyszer át tudja nézni, hogy azokat a termékeket kéri! Köszönettel: Tulipánvilág

________________________________________________________________________

A csomagok küldése március és szeptember második felében történik GLS futárral, amikor az időjárás már alkalmas a szabadföldi ültetésre. Cégünk csak előre átutalással tud megrendelést elfogadni: a megrendeléstől 5 nap áll rendelkezésükre a megrendelés értékének kifizetésére. A megrendeléseket rövid időn belül visszaigazoljuk, kérjük csak ez után utalják át a megrendelés ellenértékét.
_________________________________________________________________________


Észrevételeiket, tanácsaikat előre is köszönjük, kérdéseiket pedig várjuk a info@tulipanvilag.hu email címre.

 KERESÉS
fiók
rendelés
Kosár
Vásárlás menete
ÁSZF
Adatkezelési tájékoztató
Szállitási díjak
Kapcsolat
Vásárlói vélemények

facebook

© 2024 Tulipánvilág        
Virághagyma webáruház