Különleges hagymások, különleges embereknek...
Főoldal Cégünkről Hírek Hagymás növények A virághagyma Ültetési módok Galéria
Magyar   English
shop
     Dália
     Begónia
     Kardvirág
     Liliom
     Nõszirom
     Különleges évelõk
     Sásliliom
     Gyűjtőknek nyár
     Egyéb nyári hagymások
     Ritkaságok
rendelhető:
január 15-től
február 28-ig
     Tulipán
     Nárcisz
     Jácint
     Krókusz
     Írisz
     Amarillisz
     Kockásliliom
     Gyűjtőknek ősz
     Különlegességek
     Egyéb tavaszi hagymások
     Õsszel virágzóak
rendelhető:
június 15-től
augusztus 31-ig
Egyik hazai virághagyma webáruház,aki 3 éve engedélyünk nélkül lemásolta az általunk létrehozott szellemi terméket a www.tulipanvilag.hu oldalt, annak működését, struktúráját és rendszerét 2017 augusztus 7.-én csődöt jelentett, így nem képes a vevői rendeléseket teljesíteni. A Tulipánvilágnak stabil beszállítói vannak, így minden rendelést teljesítünk.
Mi már 15 éve létezünk és még 15 évig itt leszünk.

A 2017-es őszi virághagyma áruház június 15.én megnyitott.
2017-ben 15 évesek lettünk, ÍGY SZÁMOS MEGLEPETÉSSEL KÉSZÜLÜNK.
1. Oldalunk ajánlásáért email címenként 1 db krókusz hagymát adunk ajándékba(max 5 email címet fogadunk el)
2. Minden június 15.-én rendelőnek 5 db ajándék Crocus sativus hagymát rakunk a csomagjába.
3. Minden 15. megrendelőnek 1 db hagymásokkal foglalkozó szakkönyvet rakunk a csomagjába. .
4. Minden 15.000 ft(netto szállítási díj nélkül) felett rendelőnek 15 db Flaming Baltic tulipánhagymát adunk ajándékba. Ez a fajta, nem rendelhető csak ajándékként kapható.
5. Minden 100. vevőnknek mi fizetjük a megrendelését vagyis nem kell fizetnie sem hagymákért sem a szállításért.
A kedvezmények össze nem vonhatóak a magasabb kedvezményt fogjuk alkalmazni.

Mivel nemcsak a virágokat szeretjük, hanem az állatokat is 2016-tól kezdve minden megvásárolt hagyma árának 5 %-át olyan állatvédő szervezetek támogatására fordítjuk, akik elítélik, az állatok felhasználását, kihasználását, kizsákmányolását, szaporítását, kereskedelmét, bántalmazását, tárgyként való kezelését és megölését, legyen az haszonállat vagy házi állat, mert ezt a mesterséges osztályozást az ember alkotta, aszerint milyen állatokat tudott tenyészteni, felhasználni és megenni az élőhelye közelében. 2016- 2017- ben támogatjuk: Magyar Tengerimalac Védő Közhasznú Egyesület, Tordas Zoo Animal Rescue, Állatvédőrség, Magyar Madártani Egyesület,Karcagi Állatmenhely/Lelenc Egyesület, Ebsegély Egyesület, Erdőmentők Alapítvány.

Köszönjük minden hagymás virág rajongónak, hogy minket választottak az elmúlt évek során. Szeretnénk még sok évig örömet szerezni, hogy az Önök kertjében is virágozzanak a különlegességek. Sok különlegességből csak korlátozott készlettel rendelkeztünk, ezek hamar kifogyhatnak, ezért érdemes korán rendelni a nyitás után azonnal.

2016 január 11.-től 10 %-kal csökkentettünk a fuvar és utánvét esetén a készpénz beszedési díjakat, így a növényküldő szolgálatok közül a szállítási díj nálunk a legalacsonyabb. Szeretnénk, ha minél több kertbaráthoz eljutnának az általunk forgalmazott különlegességek.

ÚJ KATEGÓRIA: a GYŰJTŐKNEK kategória. A kategória növényei kizárólag a nyitástól számított két hétig rendelhetőek, így január 30.-ig ill. június 30.-ig A szállítás március ill. szeptember végén történik a többi kategóriával együtt.

2015 január 10.-től bevezetjük a Törzsvásárlói rendszert. Törzsvásárlóként kedvezményt az kaphat, aki megrendeléseivel(akár egy megrendeléssel is) eléri az 50.000 ft vásárlási értéket (5 % örökös kedvezményt kap)vagy 150.000 ft-ot(10 % örökös kedvezmény kap). A megrendeléshez regisztrációra csak abban az esetben van szükség, amennyiben Ön szeretne Törzsvásárlóvá válni és megkapni a kedvezményeket. Amennyiben regisztrált vásárló (TÖRZSVÁSÁRLÓ VAGY SZERETNE AZ LENNI) KÉRJÜK A MEGRENDELÉST a BEJELENTKEZÉS után elküldeni sziveskedjen másképp a kedvezményét nem tudja érvényesíteni, mert a rendszer nem tudja számolni a megrendelések összegeit.

Újdonságok 2015-tól: ingyenes szállítás 50.000 ft felett, hagyma kalkulátor, részletes keresés. Részletek a Hírek alatt találhatóak.

2015 június 1-től megváltozott bankszámlaszámunk. Új bankszámlaszám: Magnetbank 16200106-11565895

NE FELEDJE A NAGYOBB HAGYMA TÖBB ÉS NAGYOBB VIRÁGOT IS JELENT.Vásárlás előtt kérjük olvassa el figyelmesen a Vásárlási és szállítási feltételeket, mert a megrendelés elküldése ezek elfogadását is jelenti.2002-ben hoztuk létre a www.tulipanvilag.hu oldalt, ami egyrészről egy online virághagyma bolt, másrészről pedig egy információs portál, ahol hasznos információkat találhat hagymás növényekről és ültetésükről. Különleges fajtákat válogattunk össze, hogy Önöknek is legyen lehetősége átélni a szomszédok csodálatát. A virághagyma választékot (Magyarország és Közép-Európa legnagyobb választékát, több mint 650 fajt és fajtát) és oldalunkat folyamatosan bővítjük, így nagyon sok máshol nem kapható fajt és fajtát is megtalálhat weboldalunkon. Választásukat az is segíti, ha a Keresés gombra kattintva a növény tulajdonságai vagy rendelhetősége alapján választhatja ki az Önnek vagy kertjének megfelelő virágot.

Észrevételeiket, tanácsaikat előre is köszönjük, kérdéseiket pedig várjuk a info@tulipanvilag.hu email címre.
 
fiók
 Keresés
rendelés
Kosár
Vásárlás menete
Vásárlási feltételek
Szállitási díjak
Vásárlói vélemények

facebook

Hírlevél feliratkozás
E-mail:© 2017 Tulipánvilág        
Virághagyma webáruház