Különleges hagymások, különleges embereknek...
Főoldal Cégünkről Hírek Hagymás növények A virághagyma Ültetési módok Galéria
Magyar   English
shop
     Dália
     Kardvirág
     Liliom
     Nõszirom
     Különleges évelõk
     Sásliliom
     Ritkaságok
rendelhető:
január 15-től
február 28-ig
     Tulipán
     Nárcisz
     Jácint
     Krókusz
     Írisz
     Gyűjtőknek ősz
     Õsszel virágzóak
rendelhető:
június 15-től
augusztus 31-ig

Üdvözöljük Önt Magyarország és Közép-Európa legnagyobb választékával rendelkező virághagyma webáruházában és információs oldalán.

2019 január 1-től megszüntetjük az utánvéttel való csomagrendelés lehetőségét. Csak banki átutalással lehet majd kifizetni a megrendelt csomagot(megrendeléstől számított 5 munka napon belül).

VÁLTOZÁSOK a weboldalunkon 2015 január 10.-vel:
-A minimális rendelési érték 5000 ft
-Ingyenes szállítás : 30.000 ft feletti megrendelésnél (érdemes barátokkal, szomszédokkal közösen rendelni, hogy ingyen történjen a szállítás)
-Keresés megújulása (a növény neve vagy tulajdonságai alapján is kereshet)
-Hagyma kalkulátor: A weboldal jobb oldali részén található, amely a kert méretének megadása után automatikusan megadja az arra a területre maximálisan ültethető hagymák számát. Ez minden egyes fajtánál megnézhető, amely megtalálható a választékukban. Így könnyebb Önnek a tervezés folyamata, maximálisan ki tudja használni a kertje virághagymáknak tervezett részét és valóban dús, csodálatot kiváltó kertet tud varázsolni.
-Törzsvásárlói rendszer: 50.000 ft rendelési érték elérése után 5 %, 150.000 ft elérése után 10 % örökös törzsvásárlói kedvezményt biztosítunk vásárlóiknak( ez az összeg elérhető egy rendeléssel vagy több rendeléssel is időkorlát nélkül, mert a rendszer gyűjti a rendeléseket a regisztrációtól kezdve). A törzsvásárlóvá váláshoz regisztráció szükséges, de a vásárláshoz alapvetően nem szükséges regisztráció. A regisztráció másik előnye, hogy Ön visszamenőleg láthatja a megrendeléseit és figyelheti, mikor válik törzsvásárlóvá, hogy kedvezményesen tudjon vásárolni.

FACEBOOK:
Figyelje híreinket és rendezvényeinket! Megtalálhatóak vagyunk a Facebookon is kérjük csatlakozzon ismerőseinkhez és ossza meg híreinket.

SZÁLLÍTÁS AZ EU TERÜLETÉN:
2013-tól az EU egész területéről lehetséges a csomagrendelés kiemelten Ausztriából, Szlovákiából, Szlovéniából, Csehországból, Lengyelországból, Olaszországból, Németországból, Bulgáriából és Romániából.
Online boltunk a hagyományos kereskedelemben, előre csomagoltan kapható KISEBB MÉRETŰ hagymákkal ellentétben csak a fajhoz/fajtához képest I.osztályú, NAGYOBB MÉRETŰ és virágzásra képes hagymákat árul.

Amennyiben meg van elégedve a szolgáltatásunkkal kérem ajánlja a lapot ismerőseinek is!
Szép napot és jó ültetést kívánunk Önöknek!
Tulipánvilág virághagyma webáruház- Különleges hagymások, különleges embereknek!
LEGYEN MÉG TÖBB TULIPÁN A MAGYAR KERTEKBEN!


 
fiók
 Keresés
rendelés
Kosár
Vásárlás menete
Vásárlási feltételek
Szállitási díjak
Vásárlói vélemények

kalkulátor
Kert mérete:
x m
Ültetési távolság:
cm
Maximális hagymák száma:
900

© 2021 Tulipánvilág        
Virághagyma webáruház