Különleges hagymások, különleges embereknek...
Főoldal Cégünkről Hírek Hagymás növények A virághagyma Ültetési módok Galéria
Magyar   English
shop
     Dália
     Begónia
     Kardvirág
     Liliom
     Nõszirom
     Különleges évelõk
     Sásliliom
     Gyűjtőknek nyár
     Ritkaságok
rendelhető:
január 15-től
február 28-ig
     Tulipán
     Nárcisz
     Jácint
     Krókusz
     Írisz
     Amarillisz
     Kockásliliom
     Gyűjtőknek ősz
     Különlegességek
     Õsszel virágzóak
rendelhető:
június 15-től
augusztus 31-ig
Az 17. őszi virághagyma áruház 2019 június 15.-én kinyitott 2002 óta több ezer hazai kertet varázsoltunk szebbe azáltal, hogy megismertettük hazai kertszerető emberekkel a különleges hagymások és évelők világát.

2019- JANUÁR 1.-TŐL OLDALUNKON MEGSZŰNT AZ UTÁNVÉTTEL MEGRENDELÉS LEHETŐSÉGE, MEGRENDELÉST KIZÁRÓLAG BANK ÁTUTALÁSOS FIZETÉSSEL TUDUNK ELFOGADNI. A FIZETÉSI HATÁRIDŐ A VISSZAIGAZOLÁSTÓL SZÁMÍTOTT 5 MUNKANAP.

Sok különlegességből csak korlátozott készlettel rendelkeztünk, ezek hamar kifogyhatnak, ezért érdemes korán rendelni a nyitás után azonnal.

Mivel nemcsak a virágokat szeretjük, hanem az állatokat is 2016-tól kezdve minden megvásárolt hagyma árának 5 %-át olyan állatvédő szervezetek támogatására fordítjuk, akik elítélik, az állatok felhasználását, kihasználását, kizsákmányolását, szaporítását, kereskedelmét, bántalmazását, tárgyként való kezelését és megölését, legyen az haszonállat vagy házi állat, mert ezt a mesterséges osztályozást az ember alkotta, aszerint milyen állatokat tudott tenyészteni, felhasználni és megenni az élőhelye közelében. 2016-2019-ben támogattuk: Magyar Tengerimalac Védő Közhasznú Egyesület, Tordas Zoo Animal Rescue, Állatvédőrség, Magyar Madártani Egyesület, Karcagi Állatmenhely/Lelenc Egyesület, Ebsegély Egyesület, Tetovált Állatmentők, Erdőmentők Alapítvány, Madárkórház Mályi, Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány.

Köszönjük minden hagymás virág rajongónak, hogy minket választottak az elmúlt évek során. Szeretnénk még sok évig örömet szerezni, hogy az Önök kertjében is virágozzanak a különlegességek.

ÚJ KATEGÓRIA: a GYŰJTŐKNEK kategória. A kategória növényei kizárólag a nyitástól számított két hétig rendelhetőek, így január 30.-ig ill. június 30.-ig A szállítás március ill. szeptember végén történik a többi kategóriával együtt.

2015 január 10.-től bevezetjük a Törzsvásárlói rendszert. Törzsvásárlóként kedvezményt az kaphat, aki megrendeléseivel(akár egy megrendeléssel is) eléri az 50.000 ft vásárlási értéket (5 % örökös kedvezményt kap)vagy 150.000 ft-ot(10 % örökös kedvezmény kap). A megrendeléshez regisztrációra csak abban az esetben van szükség, amennyiben Ön szeretne Törzsvásárlóvá válni és megkapni a kedvezményeket. Amennyiben regisztrált vásárló (TÖRZSVÁSÁRLÓ VAGY SZERETNE AZ LENNI) KÉRJÜK A MEGRENDELÉST a BEJELENTKEZÉS után elküldeni sziveskedjen másképp a kedvezményét nem tudja érvényesíteni, mert a rendszer nem tudja számolni a megrendelések összegeit.


NE FELEDJE A NAGYOBB HAGYMA TÖBB ÉS NAGYOBB VIRÁGOT IS JELENT.Vásárlás előtt kérjük olvassa el figyelmesen a Vásárlási és szállítási feltételeket, mert a megrendelés elküldése ezek elfogadását is jelenti.
Észrevételeiket, tanácsaikat előre is köszönjük, kérdéseiket pedig várjuk a info@tulipanvilag.hu email címre.

 
fiók
 Keresés
rendelés
Kosár
Vásárlás menete
Vásárlási feltételek
Szállitási díjak
Vásárlói vélemények

facebook

© 2019 Tulipánvilág        
Virághagyma webáruház